Wie is Kim?

Mijn naam is Kim en ik ben bewoonster van de Dansplaneet.

In ben in 1981 geboren, ik woon samen met mijn man Stan en onze zonen Ravi en Ziggy in Den Bosch.

Met yoga en mindfulness blijf ik in balans. Verder wandel, lees en kook ik graag. Af en toe poi en hoepel ik met plezier.

Kim Dansplaneet_2

Ik ben een enthousiaste docent dans en ik geef danscursussen aan kinderen. Ik help kinderen die het gevoel hebben dat ze anders zijn: kinderen met weinig zelfvertrouwen, die gepest worden, druk zijn, een verstandelijke/fysieke beperking/stoornis hebben en/of gewoon willen dansen. Met mijn danscursussen geef ik kinderen zelfvertrouwen, succeservaringen en dansplezier.

In 2005 ben ik afgestudeerd aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten als docent dans met als specialisatie jazzdans en internationale dans. Daarna volgde ik workshops in New York, Amsterdam en Tilburg. In 2011 heb ik de post-hbo cursus ‘partners in community arts’ en de ‘Fundamental, Basic en Intermediate Pilates Mat Module’ opleiding afgerond.

Kim Dansplaneet_1

Op dit moment verzorg ik cursussen, workshops en projecten in opdracht voor o.a. Musical’sCool.

In 2015 heb ik mijn bedrijf Dansplaneet opgericht. Vanuit Dansplaneet zet ik nu zelfstandig cursussen op.

Met ruim 10 jaar ervaring als docent dans, begeleider en coach in de kinderopvang, (speciaal) onderwijs, kunst- en zorginstellingen kan ik mijzelf met recht expert noemen in het maken van cursussen, workshops en (community art) projecten op maat.

Ik vind het interessant om multidisciplinair te werken en te leren. Zo werk ik graag met andere disciplines zoals drama, muziek, beeldend, pilates en yoga. Ik krijg graag nieuwe inzichten.

Met dansante groet,

Kim

Dansplaneet bewoonster

Kim Dansplaneet_3