Danskriebels groep 1-2

Deze workshop is voor kleuters (jongens&meisjes) uit groep 1 en 2 van de basisschool.

Voelen de kinderen al iets kriebelen? Heb je kinderen in de klas die niet kunnen stilstaan en swingen zij in het rond? Dan is Danskriebels een les voor hem of haar! Binnen deze les voor jongens en meisjes gaan we dansend, zingend en spelend op reis. Zo komen we misschien wel enge spinnen en spoken tegen, belanden we in een oerwoud of gaan op een eiland op zoek naar een schat. Wie weet gaan we op reis met een luchtballon en dansen we als een kat.

Dansplaneet danskriebels_1

De belevingswereld van kinderen is de basis van deze workshop/lessenreeks. Spelenderwijs maken ze kennis met verschillende vormen van dans. Naast de basis danstechniek die tijdens de les wordt aangeleerd, is ook spontane improvisatie onderdeel van de les. Daarbij is veel ruimte voor het ervaren van ruimte en het ontwikkelen van creativiteit, muzikaliteit, dansgevoel en fantasie.

Dansplaneet danskriebels_2

De workshop/lessenreeks begint met een vrolijke opwarming. We dansen rond een spannend, grappig of stoer verhaal en eindigen met een dansspel en cooling down.

Dansplaneet danskriebels_3

Wil je deze les als workshop of lessenreeks op locatie aanvragen? Neem dan contact op met Kim via het contactformulier! Kim zal dan samen met jou de mogelijkheden verkennen!