Onbeperkt dansen met meervoudige beperking

Onbeperkt dansen is een cursus/workshop/lessenreeks die zich speciaal richt op kinderen/volwassenen met een meervoudige beperking (rolstoel/loper).

De dansdrift van jou/je kind/je client is het uitgangspunt van de lessen. Vanuit verschillende dansstijlen (moderne dans, jazzdans, streetdance, klassiek ballet, internationale dans en dansexpressie) leer jij/leert je kind/leert je client dansbewegingen. De fantasie van jou/je kind/je client wordt gestimuleerd en jij/je kind/je client ontwikkelt een eigen danstaal.

 

Binnen de les/workshop/lessenreeks is er veel aandacht en tijd voor de eigen inbreng en creativiteit van jou/je kind/je client. Jouw/zijn of haar zelfvertrouwen wordt gestimuleerd en jij/je kind/je client kan succeservaringen opdoen! Bovenal is het een les/workshop/lessenreeks waar plezier voorop staat!

Zonhove 4

Tijdens deze workshop/lessenreeks wordt gestimuleerd wat jij/hij of zij allemaal wél kan. Verder sta ik, Kim, open voor nieuwe ervaringen en kijk ik uit naar het samen dansen en ontdekken van de talenten van jou/je kind/je client.

Enkele vrijwilligers/ouders kunnen eventueel mee dansen en helpen met het begeleiden van de groep.

Wil je deze les als workshop of lessenreeks op locatie aanvragen? Neem dan contact op met Kim via het contactformulier! Kim zal dan samen met jou de mogelijkheden verkennen!