Wie is Kim?

Mijn naam is Kim en ik ben bewoonster van de Dansplaneet.

In ben in 1981 geboren, ik woon samen met mijn man Stan en onze kinderen Ravi, Ziggy en Shanti in Best.

Kim Dansplaneet_2

Kinderen en volwassenen met of zonder beperking laat ik dansplezier ervaren, succeservaringen opdoen en zelfvertrouwen ontwikkelen. Positieve communicatie vind ik erg belangrijk. Ik ga uit van de mogelijkheden en kansen van de mensen. Ik verdiep me in hun leefwereld om de lessen op maat aan te bieden. Ik vind het fijn om wensen van kinderen en volwassen te verwerken in cursussen, workshops en projecten. Zo wordt de intrinsieke motivatie versterkt.

Van nature ben ik gastvrij en nauwkeurig. Ik houd van kwaliteit in mijn werk en contacten. Ik ben enthousiast en collegiaal. (Multidisciplinair) samenwerken vind ik een feest. Zo blijf ik uitgedaagd en geïnspireerd. Ik vind het prettig om feedback te ontvangen en te geven. De manier om samen verder te groeien.

Ook mijn eigen fysieke en mentale ontwikkeling vind ik belangrijk. Ik heb gedanst in voorstellingen en bezoek workshops. Yoga, bowspring en mindfulness houden mij in balans. Om feeling met het vakgebied te houden bezoek ik festivals, voorstellingen en symposia.

Kim Dansplaneet_1

In 2005 ben ik afgestudeerd aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten als docent dans met als specialisatie jazzdans en internationale dans. Daarna volgde ik workshops in New York, Amsterdam en Tilburg. In 2011 heb ik de post-hbo cursus ‘partners in community arts’ en de ‘Fundamental, Basic en Intermediate Pilates Mat Module’ opleiding afgerond.

In 2015 heb ik mijn bedrijf Dansplaneet opgericht. Vanuit Dansplaneet zet ik danscursussen en -workshops op voor kinderen en volwassenen. Zowel zelfstandig als in samenwerking met Zonhove in Son.

Daarnaast geef ik workshops, cursussen en projecten voor opdrachtgevers als Musical’sCool, CHV Academy, Phoenix Cultuur, Vis In het Water Theaterde Stilte, Het Pieck, KC Schout – Kinderstad Tilburg, CultuurSpoor Best en Muzerije.

Met ruim 10 jaar ervaring als docent dans, begeleider en coach in de kinderopvang, (speciaal) onderwijs, kunst- en zorginstellingen kan ik mijzelf met recht expert noemen in het maken van cursussen, workshops en (community art) projecten op maat.

Ik vind het interessant om multidisciplinair te werken en te leren. Zo werk ik graag met andere disciplines zoals drama, muziek, beeldend, pilates en yoga. Ik krijg graag nieuwe inzichten.

Met dansante groet,

Kim

Dansplaneet bewoonster