Wie is Kim?

Mijn naam is Kim en ik ben bewoonster van de Dansplaneet.

In ben in 1981 geboren, ik woon samen met mijn man Stan en onze kinderen Ravi, Ziggy en Shanti in Best.

Kim Dansplaneet_2

In mijn werk laat ik kinderen plezier in leren ervaren, succeservaringen opdoen en zelfvertrouwen ontwikkelen. Positieve communicatie vind ik erg belangrijk. Ik ga uit van de mogelijkheden en kansen van leerlingen. Ik verdiep me in hun leefwereld om onderwijs op maat aan te bieden. Ik vind het fijn om wensen van kinderen te verwerken in lessen, workshops en projecten. Zo wordt de intrinsieke motivatie versterkt.

Van nature ben ik gastvrij en nauwkeurig. Ik houd van kwaliteit in mijn werk en contacten. Ik ben enthousiast en collegiaal. Ik werk graag samen met collega’s, ook van andere disciplines. Zo blijf ik uitgedaagd en geïnspireerd. Ik vind het prettig om feedback te ontvangen en te geven. Dat is de manier om samen verder te groeien.

Ook mijn eigen fysieke en mentale ontwikkeling vind ik belangrijk. Yoga en mindfulness houden mij in balans. Ik vind het belangrijk om feeling met het vakgebied te houden. Graag blijf ik op de hoogte en geïnspireerd via social media, literatuur, bijscholing en studiedagen.

Kim Dansplaneet_1

In 2005 ben ik afgestudeerd aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten als docent dans met als specialisatie jazzdans en internationale dans. Daarna volgde ik workshops in New York, Amsterdam en Tilburg. In 2011 heb ik de post-hbo cursus ‘partners in community arts en de ‘Fundamental, Basic en Intermediate Pilates Mat Module’ opleiding afgerond.

In 2015 heb ik mijn bedrijf Dansplaneet opgericht. Vanuit Dansplaneet zet ik danscursussen en -workshops op voor kinderen en volwassenen. Zowel zelfstandig als in samenwerking met Zonhove in Son.

Daarnaast geef ik workshops, cursussen en projecten voor opdrachtgevers als Musical’sCool, CHV Academy, Phoenix Cultuur, Het Pieck, Kunstkwartier, Vis In het Water Theaterde Stilte, KC Schout – Kinderstad Tilburg, CultuurSpoor Best en Huis73.

Met ruim 15 jaar ervaring als docent dans, begeleider en coach in de kinderopvang, (speciaal) onderwijs, kunst- en zorginstellingen kan ik mijzelf met recht expert noemen in het maken van cursussen, workshops en (community art) projecten op maat.

Ik vind het interessant om multidisciplinair te werken en te leren. Zo werk ik graag met andere disciplines zoals drama, muziek, beeldend, pilates en yoga. Ik krijg graag nieuwe inzichten.

Met dansante groet,

Kim

Dansplaneet bewoonster