Dreumesdans 1-2,5 jaar

Deze cursus is voor kinderen van 1-2,5 jaar oud en hun (groot-)ouders.

Wil je samen met je kind lekker draaien, zwaaien, springen, rennen, rollen en buigen? Dan is dreumesdans een les voor jullie samen! Binnen deze les voor jongens, meisjes en hun ouders gaan we dansend, zingend en spelend op reis.

Eigen fantasie is de basis van deze cursus. Spelenderwijs wordt kennis gemaakt met verschillende basiselementen (ruimte, tijd, lichaam en kracht) van dans. Door te bewegen, spelen en ontdekken ervaart je kind hoe het lichaam op verschillende manieren kan dansen.

Aan het begin van de les mogen jullie vrij dansend de zaal verkennen. Daarna zingen en dansen we rondom vrolijke thema’s. Jullie dansideeën zijn daarbij meer dan welkom. We eindigen de les met een speelse cooling down.

Op locatie van de YogaStudio Den Bosch is er voor en na de les de mogelijkheid om samen met andere dreumesen en ouders te genieten met een gratis glaasje water of kabouterfeest thee.

Op locatie van de Muzerije, Bank van Lening is er voor en na de les de mogelijkheid om samen met andere dreumesen en ouders te genieten met een drankje (op eigen kosten) en een gezellig praatje in de foyer.