Babydans in draagzak/draagdoek

Babydans in draagzak/draagdoek

In deze blog vertel ik jullie graag meer over mijn passies dansen en dragen. En hoe ik uiteindelijk deze twee passies heb samengebracht. Mijn passie voor dans begon al als klein meisje. Bij mijn ouders thuis danste ik al achter de bank, die ik gebruikte als klassieke ballet barre, kijkend naar de t.v. waar dans te zien was. Uiteindelijk ben ik, na heel wat verschillende danslessen, doorgestroomd naar de Fontys Dansacademie in Tilburg. Daar heb ik van 2001 tot 2005 mijn opleiding tot docent dans gevolgd met specialisaties in Jazzdans en Internationale dans. Als docent kon ik mijn passie voor...

OERGEVOEL

Oergevoel In 2004 ben ik met mijn vriend Stan op reis geweest door Zuid-Afrika, Swaziland en Zimbabwe. In de plaats Bulawayo in Zimbabwe hebben we een prachtige ervaring gehad. We hebben daar een concert van Malaika bijgewoond.

PESTEN

Pesten Op de middelbare school ben ik een periode gepest. Ik werd hier erg onzeker van en ik kwam vaak verdrietig thuis. Gelukkig vond ik in dans mijn troost. Tijdens het dansen kon ik even alles en iedereen vergeten. Ik beleefde veel dansplezier tijdens de danslessen van Wendy Ritterbusch (mijn allereerste dansdocent). Ik deed succeservaringen op tijdens de lessen en door regelmatig op een podium te dansen kreeg ik steeds meer zelfvertrouwen.

WELKOM!

Welkom op de Dansplaneet! De plek waar jij anders mag zijn! Hier is iedereen welkom van jong tot oud! Dit is mijn allereerste blog die ik verstuur vanaf deze bijzondere planeet. Heel erg spannend en leuk vind ik dit om met jullie te delen!