Onbeperkt dansen met meervoudige beperking

Onbeperkt dansen is een cursus die zich speciaal richt op kinderen/volwassenen met een meervoudige beperking (rolstoel/loper).

De dansdrift van je kind is het uitgangspunt van de lessen. Vanuit verschillende dansstijlen (moderne dans, jazzdans, streetdance, klassiek ballet, internationale dans en dansexpressie) leert hij/zij dansbewegingen. De fantasie van je kind wordt gestimuleerd en hij/zij ontwikkelt een eigen danstaal.

Binnen de les is er veel aandacht en tijd voor de eigen inbreng en creativiteit van je kind. Zijn/haar zelfvertrouwen wordt gestimuleerd en je kind kan succeservaringen opdoen! Bovenal is het een les waar plezier voorop staat!

Zonhove 4

Tijdens deze cursus wordt gestimuleerd wat hij/zij allemaal wél kan. Verder sta ik, Kim, open voor nieuwe ervaringen en kijk ik uit naar het samen dansen en ontdekken van de talenten van je kind.

Enkele vrijwilligers/ouders kunnen eventueel mee dansen en helpen met het begeleiden van de groep.

zonhove 3

Wil je deze les als workshop of lessenreeks op locatie aanvragen? Neem dan contact op met Kim via het contactformulier! Kim zal dan samen met jou de mogelijkheden verkennen!