Onbeperkt dansen met meervoudige beperking

Onbeperkt dansen is een cursus die zich speciaal richt op kinderen/volwassenen met een meervoudige beperking (rolstoel/loper).

De dansdrift van jou/je kind is het uitgangspunt van de lessen. Vanuit verschillende dansstijlen (moderne dans, jazzdans, streetdance, klassiek ballet, internationale dans en dansexpressie) leer jij/leert je kind dansbewegingen. De fantasie van jou/je kind wordt gestimuleerd en jij/je kind ontwikkelt een eigen danstaal.

 

Binnen de les is er veel aandacht en tijd voor de eigen inbreng en creativiteit van jou/je kind. Jouw/zijn of haar zelfvertrouwen wordt gestimuleerd en jij/je kind kan succeservaringen opdoen! Bovenal is het een les waar plezier voorop staat!

Zonhove 4

Tijdens deze cursus wordt gestimuleerd wat jij/hij of zij allemaal wél kan. Verder sta ik, Kim, open voor nieuwe ervaringen en kijk ik uit naar het samen dansen en ontdekken van de talenten van jou/je kind.

Enkele vrijwilligers/ouders kunnen eventueel mee dansen en helpen met het begeleiden van de groep.

Wil je deze les als workshop of lessenreeks op locatie aanvragen? Neem dan contact op met Kim via het contactformulier! Kim zal dan samen met jou de mogelijkheden verkennen!