Wat mensen zeggen over de Dansplaneet

Dansmix

★★★★★
5 5 1
Hoi Kim, Wat hebben we ontzettend genoten van de dansles vanmiddag, van de fijne energie en de ruimte die alle kinderen van je kregen om zichzelf te zijn. Echt enorm leuk zoals je dat doet. Het emotioneerde me om te zien dat je met kleine gebaren en sturing zoveel kunt bereiken in dans en beweging met kinderen. Dit is wat we zoeken en wat aansluit bij mijn enthousiaste Hanne met al haar mimiek en al haar woorden. Ze was moe en opgewekt tegelijk na afloop. Uit het hoofd, in het hart en in het lijf. Meteen thuis nog wat Indiase muziek uit de speakers laten knallen. Dansend door het huis hier. Heerlijk! Groetjes Hanne&Irma

Kai danst al 2 jaren met plezier

★★★★★
5 5 1
Kai dans al 2 jaren in de dansmix groep 3-5 en leert verschillende dansstijlen of verschillende muziek. Ze leren gevoel voor ritme, coordinatie en gebruik van het lichaam...en dit allemaal spelende.

Dansen als een prinses

★★★★★
5 5 1
Lieve juffie Kim, Ik heb nu al twee blokken bij je mogen dansen. Iedere keer voel ik me een echte prinses tijdens de dansles in mijn prinsessenjurk. Jij bent heel lief, open minded; staat open voor feedback. Ik zou juffie Kim en haar danslessen aan alle kinderen willen aanbevelen.

Of geef hier zelf uw mening

Naam
E-mail
Titel
Beoordeling
Bericht