Wat mensen zeggen over de Dansplaneet

Dansmix

★★★★★
5 5 1
Hoi Kim, Wat hebben we ontzettend genoten van de dansles vanmiddag, van de fijne energie en de ruimte die alle kinderen van je kregen om zichzelf te zijn. Echt enorm leuk zoals je dat doet. Het emotioneerde me om te zien dat je met kleine gebaren en sturing zoveel kunt bereiken in dans en beweging met kinderen. Dit is wat we zoeken en wat aansluit bij mijn enthousiaste Hanne met al haar mimiek en al haar woorden. Ze was moe en opgewekt tegelijk na afloop. Uit het hoofd, in het hart en in het lijf. Meteen thuis nog wat Indiase muziek uit de speakers laten knallen. Dansend door het huis hier. Heerlijk! Groetjes Hanne&Irma

Ik leer zoveel van Kim

★★★★★
5 5 1
Je geeft iedereen evenveel aandacht en complimentjes. Leuke dansmuziek en ik leer zoveel van je. Ik ben blij dat ik weer op dansles bij je mag.

babydans in draagzak

★★★★★
5 5 1
Babydans in draagzak. Wat een geweldige les was dat! Kim zet zo'n vrolijke, relaxte sfeer neer; het gaat vooral om genieten samen met je kindje. Een mooie afwisselende les, ook voor als je zelf niet zo dans-talent bent. Het voelde als een cadeautje voor mij en mijn zoontje.

Of geef hier zelf uw mening

Naam
E-mail
Titel
Beoordeling
Bericht