Mijn naam is Maxime. Ik ben tijdelijk bewoonster van de Dansplaneet.

Ik ben in 1994 geboren in Oosterhout(NB) en woon nu in Arnhem. Daar studeer ik dans op de dansacademie van ArtEZ.

Het liefst dans ik de hele dag door, gemixt met acrobatiek, muziek maken, theater, yoga en lekker buiten spelen op blote voeten.

Maxime dansend

Als dansdocent heb ik lesgegeven aan kinderen tussen de 2-16 jaar en daarnaast aan jongeren en senioren. Het lesgeven aan zowel senioren als kinderen geeft me veel energie en enthousiasme. Bij alle lessen vind ik het belangrijk dat de eigen creativiteit en fantasie worden gebruikt. Zo kunnen alle leerlingen zichzelf zijn en kunnen we als groep samen spelen, leren en groeien!

Op dit moment geef ik les in danstheater en moderne dans, daarnaast geef ik projecten op basisscholen en middelbare scholen. Je kan me ook vinden als danseres op theaterfestivals in omgeving Breda.

Ik kijk ernaar uit samen met de kinderen van de Dansplaneet op dans ontdekkingsreis te gaan!

Met dansante groet

Maxime

Maxime Kroot

Tijdelijk bewoonster van de Dansplaneet